Partners


Royal Rose

Royal Roses zijn echte rozen die minstens een jaar lang meegaan! De rozen worden gedecoreerd in mooie boxen of glazen. Ideaal als cadeau! Of wil je je feest, trouw... opfleuren? Bekijk zeker de verschillende mogelijkheden op www.royalrose.be

Amalytics

Als bedrijfsconsulent geef ik advies en los ik allerlei vraagstukken op voor organisaties, zowel startende als bestaande bedrijven. Deze vraagstukken kunnen gaan over personeel, over de markt, over administratie, over trainingen… Het probleem wordt geanalyseerd om vervolgens de klant te adviseren. Soms kan een nieuwe frisse blik van buiten wonderen doen. www.amalytics.be

Taxi Relaxi

Heeft u een taxi nodig in en rondom Gent? Dan moet je bij Taxi Relaxi zijn! Kijk snel op hun website www.taxirelaxi.be en boek uw rit!

Pizza Heat Wetteren

Pizza Heat Wetteren staat garant voor TOP-pizza's! Niet enkel de pizza's zijn TOP maar ook hun service en klantvriendelijkheid! Bekijk de volledige menu kaart op de site Pizza Heat. Ter plaatse of meenemen, Pizza Heat Wetteren is the best in town!

MyWheel

Voor de nieuwste hype moet je bij MyWheel zijn! Zij verkopen een breed gamma van balance boards (ook wel hoverboard, mini-segway, io hawk, smartwheels... genoemd). Ook voor een monowiel of segway ben je bij MyWheel op de juiste plaats. Uitstekende service tegen een scherpe prijs! Bekijk snel de webshop! De winkel is gelegen te Geraardsbergen.

PrecoShop

PrecoShop is de speciaalzaak voor modelbouw! RC helicopters, RC vliegtuigen, RC cars, de populaire drones, onderdelen...  noem maar op, bij PrecoShop moet je zijn! De winkel is gelegen in Grimminge (Geraardsbergen). Bekijk snel de webshop!

MDM Epoxyvloeren

Al meer dan 30 jaar is MDM Epoxyvloeren gespecialiseerd in het leggen van verschillende types van epoxyvloeren, waaronder steentapijt, marmertapijt, gietvloeren zowel PU als epoxy. Door mijn jarenlange opgebouwde kennis en ervaring, kan ik een perfecte kwaliteit alsook een correcte service aanbieden, zowel voor industrie als voor particulier en dit in gans Vlaanderen! Neem met ons contact op via mail naar sales@mdmepoxyvloeren.be of bel 0483/111.222.

FC Barcelona-Fans

Dit is een Nederlandstalige fanpagina over FC Barcelona! Op www.fcbarcelona-fans.be kan je de laatste nieuwtjes te weten komen over FC Barcelona. Ook voor foto's en leuke video's kan je op FC Barcelona-fans terecht! Wil je een wedstrijd bijwonen?! Bezoek dan zeker de website met allerlei handige weetjes!

Urbansoccer Antwerpen

Een schitterend nieuw voetbalcomplex om je helemaal uit te leven tijdens wedstrijden van 5-5! Organiseer je een tornooi? Wil je deelnemen aan een tornooi? Wil je met vrienden een wedstrijd spelen? Dit kan allemaal op één van de 4 kunstgrasvelden met boarding en netten (bal kan niet buiten!). Een echte aanrader voor elke voetbalfan!

Ford Garage Samson

Nieuwe wagen nodig of is jouw wagen aan een onderhoud toe?! Spring dan zeker eens binnen in de Ford garage te Berlare bij Patrik en Marleen.

De Voetbalmarkt.be

Provinciale en nationale voetbaluitslagen! Sinds kort ook alle Futsal uitslagen!